Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Amaro Montenegro 0.7L

Amaro Montenegro 0.7L

Regular price €16,00 EUR
Regular price Sale price €16,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Amaro Montenegro u krijua nga Stanislao Cobianchi ne fabriken e tij të likerëve me 1885-sën, ne Bolonjë, Itali. Emrin e pijes ia vuri për nder të Elena Petrovich, mbretëreshës së Italisë me origjinë nga Mali i Zi. Për përgatitjen e Amaro Montenegros janë zgjedhur 40 bimë aromatike, në veçanti: erëza, fruta të thata, rrënjë, fara, lëvore agrumesh, rizoma, lule, etj. Shija: e butë, e hidhur, aromatike, komplekse. Ngjyrë e qartë me reflektime të ngrohta bakri. Marjorami dhe trumza shuhen butësisht nga harmonia pikante dhe balsamike e temjanit dhe eukaliptit. Bazë për shumë cocktails të famshme.

View full details