Skip to product information
1 of 1

Amaro Montenegro Liker 0.7L

Amaro Montenegro Liker 0.7L

Regular price €14,96 EUR
Regular price €17,60 EUR Sale price €14,96 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Amaro Montenegro është një brand me një traditë të gjatë. Krijuar në 1885 nga distiluesi i ri Bolonez Stanislao Cobianchi. Në ditët e sotme është likeri numër 1 në Itali.
E bërë nga një përzierje sekrete botanike, receta e Amaro Montenegro mbetet e pandryshuar që nga viti 1885.
Shija e veçantë dhe komplekse e Amaro Montenegro vjen nga 40 bimë të mbledhur nga e gjithë bota, duke i dhënë shijen e saj të veçantë dhe komplekse.
View full details