Skip to product information
1 of 1

Antinori "A" Rosato Toscana 2021 13.5%

Antinori "A" Rosato Toscana 2021 13.5%

Regular price €40,70 EUR
Regular price Sale price €40,70 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë Rose.

“A” përfaqëson sfidën e familjes Antinori për të prodhuar një verë roze të cilësisë së padiskutueshme e bërë me kujdesin dhe pasionin maksimal që vjen nga dashuria e tyre për këtë territor të pasur me hijeshi dhe histori dhe nga një varietet rrushi shumë i

vjetër dhe tradicional. Identiteti i fortë i Aleatico, një rrush aromatik i rritur në tokë me origjinë vullkanike, prodhon një verë magjepsëse që është delikate dhe jashtëzakonisht elegante.

KRAHINA -Toskana / Itali.

VARIETETET -Aleatico 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT –13.5%

PAMJA E VERËS -Rozë e ndritshme koral

SHIJA -Aroma e notave frutore të luleshtrydheve të egra, manave, grejpfrutit rozë dhe shegës me nuanca trëndafili dhe ndjesi mesdhetare. Shije e lehtë, e freskët, e shijshme dhe delikate, me profil mesdhetar.

View full details