Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Antinori Badia a Passignano 2012 0.75L

Antinori Badia a Passignano 2012 0.75L

Regular price €49,00 EUR
Regular price Sale price €49,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë për ruajtje të gjatë dhe që me kalimin e viteve përmirësohet . Verë italiane, prodhuar në vitin 2012, në krahinën e Toskanës nga Antinori. Varieteti i rrushit i përdorur për fermentim është Sangiovese. Ka ngjyrë të kuqe qershie. Karakterizohet nga një karakter i dallueshëm, i dominuar nga aroma e thellë e qershisë dhe frutave të egra dhe ekzotike

View full details