Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Antinori Barolo Prunotto Bussia 2012 0.75L

Antinori Barolo Prunotto Bussia 2012 0.75L

Regular price €82,00 EUR
Regular price Sale price €82,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe italiane e prodhuar në qytetin e Monforte d'Alba. Prodhuar nga 100% Nebbiolo. Kjo verë ka një ngjyrë të fortë rubini. Kombinim aromash nga fruta, miks erëzash dhe minerale toke, me retrogusto të pasur që zgjat.

View full details