Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Antinori Cervaro Della Sala Umbria 2015 0.75L

Antinori Cervaro Della Sala Umbria 2015 0.75L

Regular price €50,00 EUR
Regular price Sale price €50,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë. Cervaro Della Sala i Antinorit, mund të konsiderohet një legjendë e rajonit të Umbrias, që ruhet gjatë në kohë. Prodhuar nga varietet e rrushi:Chardonnay dhe Grechetto. Vera ka ngjyrë të verdhë kashte me reflekse të së artës dhe dendësi të lartë. Aroma të këndshme agrumesh dhe frutave si dardha dhe akacia, që lënë një shije të plotë dhe të ekuilibruar. Me një retrogusto lisi, është një verë ideale për të shoqëruar ëmbëlsirat.

View full details