Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Antinori Chianti Classico Riserva 2015 0.75L

Antinori Chianti Classico Riserva 2015 0.75L

Regular price €36,00 EUR
Regular price Sale price €36,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e Kuqe. Marchese Chianti kalon në disa etapa barrike dhe dekanton në fuçinë e madhe të lisit për të spikatur më së miri në notat unike dhe karakterin origjinal. Varietetet e rrushit: Sangiovese 90%, Cabernet Sauvignon 10% E kuqe e thellë rubini me strukturë të dendur. Aromat e frutave të pyllit do të ndihen që sapo të hapni shishen, më pas do të ndjeni shijen e kanellës, kafesë, dhe duhanit të thatë. Një verë shumë harmonike me retrogusto të mëndafshtë.

View full details