Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Antinori Franciacorta Cuvee Royale 2017 0.75L

Antinori Franciacorta Cuvee Royale 2017 0.75L

Regular price €30,00 EUR
Regular price Sale price €30,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë. Prodhuar nga një varietet unik i rrushit në zonën e Lombardisë (Franciacorta) / Itali. Varietetet e rrushit: 78% Chardonnay, 12% Pinot noir, Pinot bardhë, 10% Pinot noir. E verdhë gjelbëroshe vezulluese me bulëza të shumta që qëndrojnë gjatë. Shije e lehtë me nota agrumesh, pjeshkë e bardhë, mollë. Tepër e gjallë me retrogusto elegante dhe harmonike.

View full details