Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Antinori Guado al Tasso Bolgheri Superiore 2016 0.75L 14%

Antinori Guado al Tasso Bolgheri Superiore 2016 0.75L 14%

Regular price €115,00 EUR
Regular price Sale price €115,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Prodhuar nga një varietet unik i rrushit i krahinës së Toskanas, Itali Varietetet e rrushit: Cab. Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc E kuqe e thellë rubin me dendësi të lartë. Shije e plotë shumë këmbëngulëse me aromë intensive të qershive maraskino, ku kryqëzohen dhe dallohen gjethet e duhani dhe erëzat, pa dyshim një “buqetë” e pasur aromash.

View full details