Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Antinori La Braccesca Bramasole Cortona 2011 0.75L

Antinori La Braccesca Bramasole Cortona 2011 0.75L

Regular price €75,00 EUR
Regular price Sale price €75,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe Italiane, e thatë qilari, nga vreshtat e Toskanës. Karakter mesdhetar, prodhuar në vitin 2011. Prodhuar nga varieteti i rrushit: Syrah. Vera ka ngjyrë të kuqe të thellë me errësi të ndendur. Aromat e pasura të frutave të zeza të pyllit si; manaferra, piperi, duhani dhe erëza, të cilat lënë një shije të plotë dhe një retrogusto që zgjat.

View full details