Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Antinori Moscato d'Asti 2016 0.75L

Antinori Moscato d'Asti 2016 0.75L

Regular price €13,50 EUR
Regular price Sale price €13,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë. Ngjyrë e verdhë kashte brilante. Një verë e plotë e freskët dhe me ekuilibër. Aroma të theksuara të mjaltit dhe lules të shtogut. Perfekte për të shoqëruar ëmbelsira me fruta të freskëta si luleshtrydhe, pjeshka, apo frutat e pyllit. Shoqërohet shumë mirë edhe me ëmbelsira të thata, perfekte për panetone me rrush të thatë.

View full details