Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Antinori Peppoli Chianti Classico 2015 0.75L

Antinori Peppoli Chianti Classico 2015 0.75L

Regular price €22,00 EUR
Regular price Sale price €22,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe e prodhuar në krahinën e Toskanës, Itali. Varietet e rrushit të përdorur për prodhim: Sangiovese, Merlot and Syrah Ngjyrë e kuqe me nota vjollcë. Shije e plotë shumë këmbëngulëse me aromë intensive të qershive dhe frutash të karamelizuara.

View full details