Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Antinori Pian delle Vigne 2012 0.75L

Antinori Pian delle Vigne 2012 0.75L

Regular price €65,00 EUR
Regular price Sale price €65,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Prodhuar nga një varietet unik i rrushit i krahinës së Toskanës, Itali. E destinuar për t’u ruajtur gjatë në vite. Varieteti i rrushit: Sangiovese grosso (Brunello di Montalcino). E kuqe tepër e gjallë me refleks të bukur në të purpurt. Një buqetë e pasur aromash, fruta pylli, kumbull e thatë, lule e zonës së Sangiovese-s. Shije tepër e këndshme që zgjat me nota të buta dhe retrogusto lisi.

View full details