Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Antinori Santa Cristina 2017 0.75L

Antinori Santa Cristina 2017 0.75L

Regular price €13,50 EUR
Regular price Sale price €13,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Prodhuar nga një varietet unik i rrushit i krahinës së Toskanës, Itali. Varietetetet e rrushit: Sangiovese, Cabernet Sauvignon, me pak Merlot dhe Syrah. E kuqe e ndezur me refleks rubini. Aromë lulesh, vjollcë, trëndafil, fruta të pjekura, manaferra e boronicë.

View full details