Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Antinori Solaia Toscana 2013 0.75L

Antinori Solaia Toscana 2013 0.75L

Regular price €350,00 EUR
Regular price Sale price €350,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe, prodhuar në zemër të Toskanës. Varietetet e rrushit të përdorura: 70 % Cabernet Sauvignon, 20 % Sangiovese dhe 5 % Cabernet Franc. Ngjyra: E kuqe gjaku me refleks të purpurt dhe dendësi të lartë. Solaia shpreh aromat e frutave të thata si kumbulla dhe mjedra. Freskia dallohet në notat balsamike, erëzat, jamballi i zi dhe mentja. Në fund të përpunimit kjo verë ngacmohet me pak vanilje, për një nisje elegante që bëhet tepër komplekse dhe e pasur.

View full details