Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Antinori Tignanello Toscana 2014 0.75L

Antinori Tignanello Toscana 2014 0.75L

Regular price €105,00 EUR
Regular price Sale price €105,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Me bindje themi se kjo verë përfaqëson ekselencën e verave të ashtuquajturave “Supertuscan”. Varieteti i rrushit: Sangiovese Cabernet Franc dhe Cabernet Sauvignon. Ngjyra e kuqe e thellë rubini me dendësi të lartë. Në shije perceptohen frutat e kuqe, erëzat dhe aroma e jamballit të zi. Kjo verë është e pasur me një retrogusto që zgjat dhe zhvillohet në çdo linjë prodhim.

View full details