Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Artic Vodka Luleshtrydhe 0.7L

Artic Vodka Luleshtrydhe 0.7L

Regular price €13,50 EUR
Regular price Sale price €13,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Vodka e markës Artic me shije luleshtrydhe. Temperatura e shërbimit: 2°-6° C Ky alkool i fortë është ekuilibri më i mirë midis vodkës së prodhuar nga gruri i cilësisë së lartë, dhe luleshtrydheve të ëmbla, për një aromë unike dhe intensive. E përshtatshme për konsumatorët dhe baristat që duan diçka më shumë nga cocktails. . Kjo vodkë shitet në shishe të hollë dhe elegante.

View full details