Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Artic Vodka Pjepër 0.7L

Artic Vodka Pjepër 0.7L

Regular price €13,50 EUR
Regular price Sale price €13,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Artic është një vodka 100% prej grurit të pastër, e bërë me ujë natyral mineral dhe pjepër. Temperatura e shërbimit: 2°-6° C Prodhimi kalon përmes një procesi të përpiktë të distilimit katërfish dhe filtrimeve të ndryshme, për të siguruar një karakter të veçantë dhe aromë superiore, duke e bërë atë një përvojë të paharrueshme. Ky alkool vjen me ngjyrë dhe aromë pjepri dhe lulesh. Në shije është e butë, ideale për kokteje ose për t'u pirë në një gotë me akull.

View full details