Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Asahi Super Dry Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Asahi Super Dry Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Regular price €1,50 EUR
Regular price Sale price €1,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Birrë japoneze numër 1, prodhuar nga 1887. Recetë autentike japoneze e llojit lager orizi. Temperatura e shërbimit 4-6° C. Përbërësit kryesor: malt, hops, maja dhe oriz nga kultivuesit më të mirë të orizit japonez. Gruri për përgatitjen e birrës importohet nga kultivuesit më të mirë të birrës në botë. Shije e thatë dhe e freskët, që në japonisht njihet edhe si karakuchi.

View full details