Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Astoria 9.5 Cold White 0.75L

Astoria 9.5 Cold White 0.75L

Regular price €13,00 EUR
Regular price Sale price €13,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Spumante italiane, prodhuar në krahinën e Venetos, Itali. Spumantja ka ngjyrë kashtë në të verdhë me reflektime të gjelbërta. Prodhuar nga varietet e rrushit, Glera, Chardonnay, Këshillohet të pihet e ftohtë si aperitiv me disa kube akulli. Shija: e plotë, harmonike, e thatë. Gjatë degustimit ndihet shija e pasur e pjeshkës, nektarinës dhe notat e piperit.

View full details