Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Astoria Prosecco Treviso 0.75L

Astoria Prosecco Treviso 0.75L

Regular price €14,00 EUR
Regular price Sale price €14,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Spumante italiane, prodhuar në krahinën e Venetos, Itali. Spumantja ka ngjyrë kashtë në të verdhë me reflektime të gjelbërta. Prodhuar nga varieteti 100 % Glera Këshillohet të pihet e ftohtë si aperitiv me disa kube akulli. Shija: e plotë, harmonike, e thatë. Gjatë degustimit ndihet shija e pjeshkës e fortë, pjeri dhe frutash të karamelizuara.

View full details