Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Averna Amaro 0.7L

Averna Amaro 0.7L

Regular price €17,50 EUR
Regular price Sale price €17,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Averna është ''amaro'' autentike e Siçilisë. Që nga viti 1868, Amaro Averna ka përfaqësuar artin e vërtetë siçilian, me një histori që i ka rrënjët në tokën e mrekullueshme të Caltanissetta. Receta e fshehtë është përcjellë nga brezi në brez. Averna ka një shije intensive të ëmbël në të hidhur. Nuancat e portokallit dhe jamballit janë të ekuilibruar nga ato të boronicës, dëllinjës, rozmarinës dhe sherebelës. Shija e Avernes është një udhëtim në Siçilinë e vërtetë. Temperatura e shërbimit 6°-8°.

View full details