Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Bauli Kruasan Integral 300 Gr

Bauli Kruasan Integral 300 Gr

Regular price €2,20 EUR
Regular price Sale price €2,20 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Recetë e re, e pasur me fibra, për një mëngjes të shëndetshëm dhe plot energji. Përgatitur me miell integral 12.5 % E pasur me vlera ushqyese. I rekomandohet për personat që janë në dietë dhe për ata që merren me aktivitet sportiv.

View full details