Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Bauli Kruasan me Çokollatë 300 Gr

Bauli Kruasan me Çokollatë 300 Gr

Regular price €2,20 EUR
Regular price Sale price €2,20 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Kruasan Bauli me krem kakao. Aromë e freskët, shije fantastike e bën një kruasan të shijshëm me kakao, ideal për mëngjesin e familjes suaj, do t'ju japë energjinë e duhur për të filluar ditën. Përgatitur nga cilësia me e mirë e kakaos, dhe përbërësve 100 % italian.

View full details