Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Bauli Kruasan me Krem 300 Gr

Bauli Kruasan me Krem 300 Gr

Regular price €2,20 EUR
Regular price Sale price €2,20 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Kruasan Bauli me krem pastiçerie, përgatitur sipas recetës klasike të Baulit. Forma e përgatitjes i jep kroasantit një butësi të pabesueshme dhe shije unike. Përfekte pë t'u kosumuar në mëngjes. Përgatitur vetëm me vezë të freskëta dhe qumësht italian të cilësisë së lartë. Bauli zgjedh përbërësit më ë mirë. 30% krem pastiçerie.

View full details