Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Bauli Kruasan me Qershi 300 Gr

Bauli Kruasan me Qershi 300 Gr

Regular price €2,20 EUR
Regular price Sale price €2,20 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Kruasan i shijshëm me qershi, ideal për mëngjesin e familjes suaj, do t'ju japë energjinë e duhur për të filluar ditën. Vetëm vezë të freskëta, dhe qumësht të freskët italian me cilësi të lartë. Sepse tradita është e rëndësishme, siç është edhe zgjedhja e përbërësve më të mirë. Përgatitur sipas recetës së vjetër. shije 100% italiane Mbushja e ëmbël, aromatike me qershi 45%, e zgjedhur nga pemishtet më të mira në të gjithë Italinë për të sjellë shijen e mirë të natyrës në tryezën tuaj të mëngjesit. Pa ngjyrues

View full details