Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Beltion Sambuca 0.7L

Beltion Sambuca 0.7L

Regular price €10,00 EUR
Regular price Sale price €10,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Sambuca Beltion është një liker i ëmbël i bërë me anise ylli(staranise) dhe barishte të ndryshme natyrore të ndryshëm. Mund të shërbehet thjeshtë, me akull ose me shtimin e një ose dy kokerra kafeje, të ashtuquajturat "mosca" që, përtypet, rrit shijen e pijeve. E shkëlqyeshme pas ushqimit.

View full details