Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Belvedere Vodka 0.7L

Belvedere Vodka 0.7L

Regular price €40,00 EUR
Regular price Sale price €40,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Një Vodka premium nga Polonia, katërfish e distiluar. Ngjyrë e kthjellet e shndritshme, 100 % thekër e pastër. Aromë e theksuar e vaniljes me disa karakteristika të buta kremoze, aludim e specit të bardhë, përfundon ngrohtë me shijen e bukës së thekur, vaniljes dhe arrave Braziliane te thekura. 100 % thekër e pastër. Temperatura e shërbimit: 2°-6°.

View full details