Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Belvedere Vodka Laolu 0.7L

Belvedere Vodka Laolu 0.7L

Regular price €50,00 EUR
Regular price Sale price €50,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Kjo shishe speciale përmban të njëjtën vodka natyrale të lëmuar dhe të pandryshuar që gjendet në shishen origjinale të Belvederes. Vodka përmban Diamond Dankowskie, një e thekër e rrallë polake. Ajo, si vodka e parë super-premium në botë, përfaqëson kulmin e traditës të vodkës polake. Në degustim ndjen shijen e drithrave, qitros, limonit, thekrës dhe vaniljes. E distiluar katërfish, për të krijuar ekuilibrin e përsosur të shijes dhe pastërtisë. Temperatura e shërbimi: 2°-6°

View full details