Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Belvedere Vodka Pure Janelle 0.7L

Belvedere Vodka Pure Janelle 0.7L

Regular price €50,00 EUR
Regular price Sale price €50,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Belvedere ka kryer partneritet me aktorin, muzikantin dhe aktivistin e vlerësuar Janelle Monáe, Limited Edition, prodhuar për vitin 2019. Dizajn i shishes ka një estetikë, që synon të zbulojë bukurinë brenda, ilustron karakterin e shumëanshëm të Monáe dhe Belvedere. Vodka përmban Diamond Dankowskie, një e thekër e rrallë polake. Shija e vaniljes lëkundet midis ëmbëlsisë dhe aludim të specit të bardhë dhe erezave. Temperatura e shërbimit: 2°-6°.

View full details