Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Belvedere Vodka Smogory 0.7L

Belvedere Vodka Smogory 0.7L

Regular price €75,00 EUR
Regular price Sale price €75,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Vodka përmban Diamond Dankowskie, një e thekër e rrallë, e cila prodhohet në Smogóry, një fshat i vogël i Polonisë perëndimore, i rrethuar nga pyjet. Kjo vodkë është jashtëzakonisht e guximshme dhe e këndshme, simbol i rajonit të saj dhe të kujton pyjet e dendura që dominojnë territorin e Smogóry-t. Aromë e fortë e ajrit të detit, bukës së thekur dhe karamelit. Shije e butë në shijimin fillestar, të jep përshtypjen e karamelit por edhe pakëz e kripur, drithërave dhe mjaltit. Balancohet me shijen delikate të bukës së thekur dhe piperit të bardhë. Temperatura e shërbimit: 2°-6°.

View full details