Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Bolla Amarone Della Valpolicella Classico 2019 0.75L

Bolla Amarone Della Valpolicella Classico 2019 0.75L

Regular price €42,00 EUR
Regular price Sale price €42,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe italiane, prodhuar në krahinën Veneto, Itali. Prodhuar me metodën tradicionale të dekantimit. Shije e thelle dhe e freskët arome të shënuara të erëzave dhe frutave. Ngjyrë e kuqe e fortë e qershisë.

View full details