Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Bolla Soave Classico 2018 0.75L

Bolla Soave Classico 2018 0.75L

Regular price €10,00 EUR
Regular price Sale price €10,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë italiane, prodhuar në krahinën Veneto, Itali. Prodhuar me metodën tradicionale të dekantimit. Prodhuar nga varietet e rrushit: Garganega, Grechetto. Vera ka ngjyrë të verdhë kashte gjelbëroshe tepër e kthjellët. Aromë të këndshme agrumesh, dardhë, akacie, në gojë është verë e plotë dhe e ekuilibruar, ndjesi e lisit dhe butësia e gjalpit të pasticerisë.

View full details