Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Branca Menta 0.7L

Branca Menta 0.7L

Regular price €17,50 EUR
Regular price Sale price €17,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Branca Menta është prodhuar në vitin 1960, në një periudhë kohore të karakterizuar nga ndryshime të mëdha, nga bumi ekonomik në Itali. Branca Menta, e përsosur për të gjitha stinët, është ikona e pijeve qe konsumohet me akull si aperitiv . Përmban nenexhik dhe mentol përveç përzierjes së bimëve sekrete. Branca Menta është në ngjyrë kafe të mesme. Temperatura e shërbimit 5 - 8°C. Aromat e saj të forta të nenexhikut, mentolit janë sfiduese për të punuar kokteje, me i famshmi Mintonic.

View full details