Skip to product information
1 of 1

Branca

Branca Stravecchio 0.7L

Branca Stravecchio 0.7L

Regular price €15,00 EUR
Regular price Sale price €15,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Branca Stravecchio u prodhua për herë të parë në 1888. Stravecchio do të thotë 'ekstremisht e vjetër' në italisht), plaket në fuci lisi slloven. Ngjyrë qelibari me aludime të arta. Aromë vanilje, me shënime lisi, cigareje dhe karameli. Shija e saj është e plotë dhe e butë me aludime të frutave të thata, tymi cigareje. Në fund dihet shija e kafesë. Temperatura e shërbimit 5 - 8°C .

View full details