Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Bud Birre Bjonde Shishe 0.33L

Bud Birre Bjonde Shishe 0.33L

Regular price €1,50 EUR
Regular price Sale price €1,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Marka botërore dhe e vetmja që futet në 100 vendet e para të markave botërore. Falë kombinimit unik me famë botërore të shijes dhe freskisë së pastër, BUD quhet “Mbreti i Birrës”. BUD sot është më shumë se një birrë e shkëlqyeshme. Eshtë një markë kulti për disa breza njerëzish të suksesshëm, të bashkuar për të krijuar birrën më të mirë në botë.

View full details