Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Candolini Grappa 0.7L

Candolini Grappa 0.7L

Regular price €18,00 EUR
Regular price Sale price €18,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Grappa është një pije shumë e njohur në Itali , e prodhuar nga vellezërit Branca, e njohur per shijen intensive, rezultat i mbi 18 muajve plakje në fuçi lisi. Grappa Candolini, është prodhuar nga distilatet me cilësi të lartë, të zgjedhura me kujdes. 85% lëng rrushi. Temperatura e shërbimit 8 - 10° . Ka ngjyrë të çmuar të qelibarit, dhe aromë të rafinuar dhe të këndshme, të kërpudhave të pjekura, rozmarinës dhe sherebelës dhe luleve.

View full details