Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Casalini Kruasan me Çokollatë 300 Gr

Casalini Kruasan me Çokollatë 300 Gr

Regular price €2,00 EUR
Regular price Sale price €2,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Casalini briosh me sfoliat.Casalini me krem kakao. Aromë e freskët, shije fantastike Kruasan i shijshëm me kakao, ideal për mëngjesin e familjes suaj, do t'ju japë energjinë e duhur për të filluar ditën. Përgatitur nga cilësia me e mirë e kakaos, dhe përbërësve 100 % italian. Miell gruri, krem ??çokollate (25%), 9 copë Pa ngjyrues.

View full details