Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Cavicchioli Lambrusco 0.75L

Cavicchioli Lambrusco 0.75L

Regular price €6,50 EUR
Regular price Sale price €6,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe e italiane e krahinës Emillia Romagna në Itali. Aromatike me bulza të cilat realizohen me fermentim të dyfishtë. Prodhuar nga varietet e rrushi: Lambrusco salamino 100%. Vera ka ngjyrë të kuqe të ndezur me reflekse vjollce. Aromë frutash që shpalosen këndshëm përmes trëndafilit dhe erëzave të ëmbla. Bulza të vogla fine dhe tanina që përkedhelin ndjesinë.

View full details