Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Cielo e Terra Cabernet Sauvignon 2018 0.75L

Cielo e Terra Cabernet Sauvignon 2018 0.75L

Regular price €6,00 EUR
Regular price Sale price €6,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe italiane e krahinës së Venetos. Prodhuar nga varieteti rrushit: Cabernet Sauvignon 100%. Vera ka ngjyrë të kuqe të thellë me reflekse vjollce. Aromë frutash, butësi dhe ekuilibër, athtësi e pëlqyeshme e varietetit merlot. Shije e plotë frutash të kuqe dhe erëza që dallohen lehtësisht me retrogusto të athët.

View full details