Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Cielo e Terra Chardonnay 2019 0.75L

Cielo e Terra Chardonnay 2019 0.75L

Regular price €6,00 EUR
Regular price Sale price €6,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë, prodhuar në krahinën Piemonte, Itali. Prodhuar nga varieteti i rrushit: Chardonnay 100%. Vera ka ngjyrë të bardhë me reflekse të lehta gjelbëroshe. Aromë intensive e mollës së verdhë dhe agrumeve me retrogusto freskie, shumë e pasur në minerale.

View full details