Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Cielo e Terra Merlot 2018 0.75L

Cielo e Terra Merlot 2018 0.75L

Regular price €7,00 EUR
Regular price Sale price €7,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe e italiane e krahinës së Venetos. Aromatike me bulza të cilat realizohen me fermentim të dyfishtë. Prodhuar nga varietetii rrushit: Merlot 100%. Vera ka ngjyrë të kuqe intensive rubini e dendur. Aromë frutash, butësi dhe ekuilibër, athtësi e pëlqyeshme e varietetit merlot.

View full details