Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Cielo e Terra Pinot Grigio 2019 0.75L

Cielo e Terra Pinot Grigio 2019 0.75L

Regular price €7,00 EUR
Regular price Sale price €7,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë italiane, nga krahina e Piemonte, e prodhuar me rrush Pinot Grigio. Prodhuar nga varieteti i rrushit: Chardonnay 100%. E verdhë me reflekse të lehta gjelbëroshe. Aromë intensive e mollës së verdhë dhe agrumeve me retrogusto freskie, shumë e pasur në minerale.

View full details