Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Cirio Salcë Passata 700 Gr

Cirio Salcë Passata 700 Gr

Regular price €1,20 EUR
Regular price Sale price €1,20 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Mban aromën karakteristike të domateve të freskëta Domatet më të mira të rrumbullakëta fshihen, qërohen dhe kalojnë nëpër një sitë të imët,për të krijuar një salcë të qetë me teksture. E shkëlqyeshme për supat me krem ose salcat me domate, thjesht shtoni erëza.100 %domate italine . Miratuar nga Shoqata e Kuzhinieve italian

View full details