Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Cirio Salcë Rustica Shishe 680Gr

Cirio Salcë Rustica Shishe 680Gr

Regular price €1,30 EUR
Regular price Sale price €1,30 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Mban aromën karakteristike të domateve të freskëta, 100 %domate italiane. Domatet më të mira të rrumbullakëta kalojnë nëpër një sitë të imët për të krijuar një salcë të qetë me teksture. E shkëlqyeshme për supat me krem ose salcat me domate, thjesht shtoni perime dhe erëza.

View full details