Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Cirio Tul Domatesh me Hudhra 400 Gr

Cirio Tul Domatesh me Hudhra 400 Gr

Regular price €0,89 EUR
Regular price Sale price €0,89 EUR
Sale Sold out
Tax included.

100% nga domatet italiane Miratuar nga Shoqata Italiane e Kuzhinierëve Pa OMGJ , pa konservant. Kremoze, me një aromë të freskët Përgatitet me tul domate,hudhër në copa shumë të imëta për një qëndrueshmëri të dendur dhe homogjene.

View full details