Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Cloudy Bay Sauvignon Blanc 2019 0.75L

Cloudy Bay Sauvignon Blanc 2019 0.75L

Regular price €40,00 EUR
Regular price Sale price €40,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë, me origjinë nga Marlborough, Zelanda e Re. Prodhuar nga varieteti i rrushit: Sauvignon Blanc 100%. Vera ka ngjyrë të verdhë e çelur me refleks ari. Shumë e pasur në shije dhe me aroma të gjalla të frutave, si ananasi, mango dhe vanilja.

View full details