Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Corona Birre Bjonde Shishe 0.355L

Corona Birre Bjonde Shishe 0.355L

Regular price €1,35 EUR
Regular price Sale price €1,35 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Prodhuar në Meksikë që nga viti 1925. Vjen në shishe qelqi shumë fine. Përzierje e ekuilibruar midis të ujit të filtruar, elbit, hops, misrit dhe majasë. Temperatura e shërbimit: 6-7 ° C. Rekomandohet të shoqërohet me agrumin "lime". Ofron një aromë të butë, shije freskuese me shumë pak hidhësi. Karakterizohet nga mungesa e shkumës, për këtë mund të pihet edhe direkt nga shishja. Corona është një birrë e shkëlqyer për momente argëtimi.

View full details