Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Corvo Bianco 2017 0.75L

Corvo Bianco 2017 0.75L

Regular price €9,00 EUR
Regular price Sale price €9,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë siciliane e bardhë e vlerësuar për freskinë e saj. Ngjyra e verdhë e zbehtë dhe e ndritshme me nuanca të gjelbërta të pastra. Aroma - intensive dhe delikate frutash mesdhetare. Varieteti i rrushit: Insolia dhe Chardonnay. E freskët, e gjallë, me aciditet të mirë, të rrumbullakët dhe të strukturuar.

View full details