Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Corvo Rosso 2015 0.75L

Corvo Rosso 2015 0.75L

Regular price €10,00 EUR
Regular price Sale price €10,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Corvo Rosso, është verë klasike siciliane. E moshuar në fuçi lisi ajo dallohet për aromën e saj të rrumbullakët, dhe këmbëngulëse. Varietetet e rrushit: Nero d’Avola dhe Merlot. Ngjyra - e kuqe e gjallë rubini. Intensive, komplekse, frutore, me një aromë të theksuar të qershive morello.

View full details